75'LİK MARATONCUDAN ONUR'A ZİYARET

75

75 yaşındaki maraton koşucusu İlhan Kart, başarılarla dolu olan spor hayatına bir yenisini daha ekledi.



75 yaşındaki maraton koşucusu İlhan Kart, başarılarla dolu olan spor hayatına bir yenisini daha ekledi. 

Kart, 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 93. Yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 77. Büyük Atatürk koşusunda yer alarak kentimizi başarıyla temsil etti.


Kendisine her konuda destek olan Bandırma Belediyesine teşekkür amacıyla Başkan Yardımcısı Ozan Onur'a ziyarette bulundu. Emektar sporcunun ziyaretinde dolayı mutlu olduğunu belirten Onur, Bandırma Belediyesi olarak kendisine verdikleri desteği sürdüreceklerini söyledi. Onur: Spor yaşamı başarılarla dolu olan 75 yaşındaki maraton koşucusu İlhan Kart'ın son olarak Ankara'da düzenlenen 77. Büyük Atatürk Koşusunda kentimizi başarıyla temsil etmesinden büyük gurur duyduk. Umuyorum ki bundan sonraki sporculuk yaşamında bu başarıların devam gelir ve gençlerimize iyi bir örnek oluşturur” dedi.

 

Bandırma Belediyesi'nin kendisine her konuda destek verdiğini ifade ederek Başkan Yardımcısı Ozan Onur'a teşekkür ziyareti gerçekleştiren Kart, hedefinin 27 Şubatta Trabzon'da yapılacak olan yarı-maraton koşusunda da derece elde etmek istediğini söyledi.

 

Sporculuk yaşamı boyunca sayısız başarıya imza atan İlhan Kart 386 Madalya, 52 kupa ve 27 adette plaketi sporculuk yaşamına sığdırmayı başardı.




 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false